+2

Bedava Sohbet Siteleri

chatgen 7 years ago 0

Evde, iş yerinde veya internetin olduğu her yerde chat yapma olanağınız olduğundan boş zamanlarınızda gereksinim duyduğunuz ihtiyaçlardan biri olan chat, bu zamanları en iyi değerlendirme aktivitesidir. Yapılan chat sayesinde sosyalleşme, yeni arkadaşlar edinme, hatta yeni bir ilişkiye adım atma gibi pek çok imkanınız bulunuyor. Fakat belli kurallar çerçevesinde gerçekleştirdiğiniz chat, size olumlu geri dönüşler sağlar. Bunların neler olduğuna ise şöyle bir göz atalım:

Chat yapmak için girdiğiniz sitelerde belli bir duruş sergilemeli ve karşınızdaki kişinin de bir insan olduğunu unutmayarak kendinize yapılmasından hoşlanmadığınız davranışları karşınızdaki kişiye de yapmamalısınız. Her şey saygı çerçevesinde gerçekleşmeli ve bu şekilde karşınızdakinin sizi dikkate almasını sağlamalısınız. Güzel bir “Merhaba” sizin için yeterli olacaktır. Eğer karşınızdaki kişiden herhangi bir cevap almıyorsanız bunu üstelemeden başka adaylara geçiş yapabilirsiniz.
Sohbet esnasında pek çok insan gerçek hayattaki çevresiyle paylaşamadığı duyguları paylaşmak ve en özelini dahi anlatmak ihtiyacı duyar. Dertleşmek de dediğimiz bu sohbet esnasında da yine karşınızdakine güzel bir samimiyet göstererek onun sizi dinlemesine ve size karşılık vermesine olanak sağlayabilirsiniz.
Ciddi anlamda bir arkadaşa ihtiyacınız varsa ve bu arkadaşlığınızı gerçek hayatınıza da yansıtıp iletişim kurma yolunda bir devamlılık esas alıyorsanız bunun içinde güzel bir “Merhaba” nın ardından başlayan bu sohbete yine samimi bir şekilde yaklaşmalı ve ilgi alanlarınızdan bahsetmelisiniz. Hobileriniz, fobileriniz, burcunuz, yaptığınız iş gibi bilgileri paylaşmak karşınızdaki kişi ile aranızda hoş bir sohbet ortamı olmasını sağlar ve her iki taraf da bu sohbetten zevk almaya başlar. Bu şekilde yapacağınız bir sohbet esnasında ise karşı taraf sizi gerçek hayatta da tanımak isteyecek ve sosyal medya hesabından sizi eklemek isteyecektir.
İletişim kurmanın bu derece önemli olduğu hayatımızda ilişkileri kuvvetlendiren ve sağlamlaştıran en temel özellik ise doğru kurulan iletişimdir. Saygı ve sevgi çerçevesi ile kurulan her ilişkide insanlar yapılan her sohbetten keyif alacaklardır.