0
Under review

Getting "Failed" for reddit.com previews

ursli 7 years ago updated 7 years ago 13
Title tells most of the story, previews work for all my other sites but on reddit.com I get the :( failed picture no matter what I try.







Under review
Hello

Hmm, i tried own preview and preview from site and all work fine - http://nimb.ws/BAQY9P Please tell me version of Firefox.

Thanks for the reply, I'm running on stable Firefox 38.0.5

Since it's working for you I'll see if there's any addons that may cause problems on my end. I guess there is no logs I could check for any hints on what exactly goes wrong?

edit: Tried to turn off all the addons but FDV and I still only get the "Failed" message.
I am trying to use http://www.reddit.com/r/formula1/ and http://www.reddit.com/r/oculus/ but I've also tried with reddit.com and all of them fail.
it is very strange. And you can't choose pic from our base - http://nimb.ws/tAIFJ4 ?
I can choose a base picture, but thats not what I'm trying to do. Sorry should have been more clear about that. The live preview picture of the site isn't working.
While fiddling I've just noticed I get an error message when I go back from the static preview picture to the live preview.

"Wrong URL"



Please send screenshot of Haupt tab (where did you enter reddit.com)
That screenshot is in my first post.
Maybe try http://www.teamviewer.com/ for check problem? If you agree please write to fvdmedia@gmail.com
I've sent you an email. Get back to me for an updated teamviewer password/id
I don't see your email. Please resend.
Sent you new email just now.